Sara Sjölund

- skapar - skriver - läser - målar - tänker -

Ny tatuering

20131103-172158.jpg
Då var man gaddad igen då. Bilden visar inte slutresultatet. Tog bilden under sista pausen. Efter det lade han till lite skuggor och sånt. Jag blev så himla nöjd. Tre klockor, en för varje barn, som visar varje barns födelsetid och datum. Den blev faktiskt bättre än jag tänkte mig.

9 kommentarer

 1. Hejsan, jag kollade in tatuering. Klockorna är ju underbara. Vackert, en liknande har jag som plan på att göra men vad betyder det lilla utverket i klockorna? Det är ju en underbar detalj..
  Mvh Charlotta

 2. Sjukt snygg tatuering.
  Får man fråga i vilken studio du gjorde den?
  //Andreas

  • Sara

   31 augusti, 2014 at 19:43

   Det är Kristoffer på Kredtattoo som har gjort den. Han håller till i Herrljunga (om jag minns rätt), men var i Västerås på mässa i höstas och då fick jag den gjord.

 3. Nu har jag ju inte sökt igenom din sida men skulle så gärna vilja se en ny bild på tatueringen när den är färdig och har suttit ett tag (som nu ett år) 🙂

  • Sara

   7 december, 2014 at 20:55

   Vad roligt att du är nyfiken. Den ser ff superfin ut om du frågar mig. Men här får du en bild tagen i all hast, så får du döma själv: 🙂
   tattoo

 4. Den är verkligen jättefin! ”Kom på” en liknande idé själv o började googla, fann din bild och blev så inspirerad! Tusen tack för snabbt svar och fin efter-bild!:-)

 5. Vad är det i lilla urverket ser klockslag är det sekunder eller vad är det?
  Snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Sara Sjölund

Tema av Anders NorenUpp ↑