Sara Sjölund

- skapar - skriver - läser - målar - tänker -

Helgen tog slut snabbt

Idag har jag varit på sånt dåligt humör. Det började med att jag sov riktigt dåligt. Min sömn är viktig och jag har varit bortskämd med barn som oftast sover bra på nätterna. Kunde dock inte skylla enbart på barnen, maken låg och gjorde konstiga ljud så att jag blev väckt och sen inte kunde somna om.

Sömnbrist gör mig på extremt dåligt humör. Så efter det krävs det inte mycket för att man ska bli sur. Tänkte försöka springa för att bli av med lite frustration, men det hjälpte inte alls. Blev bara med irriterad. Det gick ju inte att springa pga isiga vägar.

Sen har det väl fortsatt på samma spår. Småsaker som gör att irritationen byggs på. Sånt som normalt inte är en bit deal, men som just idag gör att man surnar till rejält. Förhoppningsvis är morgondagen bättre.

Nu ska jag äta lite glass med jordnötter så känns allt nog bättre sen.

2 kommentarer

  1. hahaha, Jag ar glad att jag inte ar ensam om det daliga humoret vid somnbrist! USch, jag ar verkligen hemsk nar jag inte fatt sova ordentligt!! Hoppas det blivit battre nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Sara Sjölund

Tema av Anders NorenUpp ↑