Har väl egentligen inte så mycket att dela med mig av. Dagarna rullar på och det är ju bra i och för sig. Jobbet funkar bra, trivs otroligt bra. Ska iväg på två veckors utbildning snart. Blir jobbigt att vara borta hemifrån och lämna alla vardagsbestyren till Tomas. Får lite dåligt samvete för det. Jag kommer självklart sakna dom massor! Men samtidigt är det en utbildning jag verkligen vill gå och den känns viktig!

På fredag får jag en ledig dag med Ellie. Hennes förskola har planeringsdag. Ska passa på och ta en tur till förra jobbet och hälsa på. Det blir nog trevligt. Ska baka något gott och ta med tänkte jag.

Idag var jag ute och sprang en sväng. Fick magknip efter tre km så det blev ett ganska lugnt tempo. Fick även ont i ryggen när jag kom hem, men det beror nog mest på ovanan och att jag behöver bygga upp musklerna i ryggen bättre. Ska nog börja köra lite planka igen tror jag. Det brukar funka bra för mig.

Nej nu ska jag gå ner och glo på tv med maken en stund.