Längtar efter våren. Det känns som om den är på gång, men inte riktigt här ännu. I fredags satt vi på altan och drack kaffe i solskenet. Idag är det mer mulet tyvärr. 

Längtar efter att kunna vara vaken halva natten och bara göra sånt som jag vill. Men det får väl dröja några år till. Just nu är det ju alltid nåt barn som vaknar vid sextiden och vill upp. För att orka upp tidigt, vardag som helg, så går jag alltid och lägger mig runt tio på kvällen. Aptrist! 

Längtar även efter någon form av förändring här hemma. Skulle vilja tapetsera om eller måla om något rum. Sovrummet skulle behöva få ett ansiktslyft. Det är så mycket prylar där så man blir alldeles matt. Men vet inte riktigt var jag ska göra av dom. Tvättstugan skulle behöva göras om också. Den är ju aldrig iordninggjord. Men det kostar ju lite mer än bara lite tapet. Har dock en plan. Har börjat spara undan lite mer varje månad så i slutet på året kanske vi har råd att fixa den. 

Längtar också efter att få mer rutiner kring träningen igen. Måste verkligen komma igång och springa. Det har blivit alldeles för mycket godsaker och för lite motion på sistone. Ska nog börja idag med att taen runda, antingen springa eller gå en långpromenad.