Inför det nya året så tycker jag att det är skönt att fundera över det gångna året och sätta upp mål inför det nya. Nyårslöften är inte riktigt min grej, utan mer målsättningar. Jag tänker så här:

Vilka mål hade jag för 2017?

Hur många har jag uppnått?

Vilka mål ska jag sätta upp för 2018?

Överlag tycker jag det varit ett bra år i år. Jag har sett mina barn växa och göra framsteg, jag och min Tomas har så roligt tillsammans och i jobbet tycker jag att jag utvecklas. I år har jag även vårdat flera av mina intressen mycket mer än tidigare. Jag har målat med både akvarell och gouache, skissat och skrivit dagbok mycket mer än jag gjort på många år. Att hitta ett kreativt utlopp är otroligt skönt.

Jag har även skrivit mycket mer än jag gjort tidigare. Det är inget jag pratat särskilt mycket om med andra, men faktum är att jag har lyckats få ihop två första utkast på del 1 och 2 i en bokserie på engelska. Det är en fanstasy/dystopisk berättelse om en ung tjej som upptäcker en helt ny verklighet. Vardera utkast är på ca 50,000 ord och behöver MYCKET redigering innan jag känner mig bekväm med att låta någon läsa det. Jag vet inte ens OM jag någonsin kommer känna mig bekväm med att låta någon läsa det.

Närmare nyår kommer jag med en mer strukturerad uppdatering gällande målsättning för nästa år. Måste nog klura lite mer på det innan jag skriver det här.