Den här bloggen har några år på nacken nu, och har nog ändrats en hel del sedan starten. Men jag tror ändå namnet, fokuserad, fortfarande passar bra. För oavsett om syftet är att bli fokuserad eller att förmedla att jag redan är det så funkar namnet.

Jag tror nog att jag är en ganska fokuserad person. Jag älskar att planera. Jag har nog svart bälte i planering, tror jag. Det går ju ganska bra ihop med mitt jobb som lärare där jag även har en liten del av tjänsten som projektledare. Jag gillar ordning och struktur, vilket inte nödvändigtvis betyder att jag alltid har koll. Ni vet, även solen har sina fläckar.

Förutom att vara lärare och planera en massa så har jag ju också en familj. Även det en anledning till att planera. Min man, som jag nu känt i tio år snart, och mina tre barn tar upp det mesta av min tid. Med en 12-åring. 8-åring och en 5-åring så har man ju alltid något att göra. Men vad vore livet utan dem? Förmodligen supertrist.

En del av min fritid tas just nu upp av studier. Jag läser en kurs som heter Creative Writing Project, där jag jobbar med att finslipa de första kapitlen i en bok jag skrivit. Drömmen är att någon gång bli publicerad, men det är nog en bra bit kvar dit.